marime text:

Doua gemene de 9 luni, muscate de o vulpe, in timp ce dormeau!

Un atac neobisnuit, petrecut in estul orasului, a ingrijorat autoritatile londoneze. O vulpe a intrat neobservata intr-o casa si a muscat doua gemene de 9 luni, in timp ce dormeau. Parintii le-au gasit pline de sange si pe animal, langa ele. Cum vulpile nu sunt de obicei atat de indraznete si nici agresive, expertii vorbesc de un comportament atipic.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vulpea salbatica s-a strecurat in casa in timpul serii. A urcat la etaj si s-a napustit asupra celor doua gemene de 9 luni, pe care le-a muscat de brate si de fata. Cand mama a intrat in camera, alarmata de tipete, animalul nici macar nu s-a clintit.

Atacul i-a surprins pe specialisti, care inca nu i-au gasit explicatia.

Londonezii spun ca vulpile au devenit tot mai indraznete in ultimii ani. Nu se tem sa se aventureze in gradinile si casele oamenilor in cautare de hrana.

In zona au fost instalate mai multe capcane, iar vulpea agresiva a fost prinsa si eutanasiata. Potrivit unor estimari, in Londra traiesc peste 10.000 de vulpi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu