marime text:

Doi barbati arestati pe aeroportul din Amsterdam, la cererea americanilor

Securitatea aeriana internationala e din nou pusa la incercare de un incident plin inca de necunoscute. Autoritatile americane le-au cerut olandezilor sa retina doi barbati pe aeroportul din Amsterdam. Cei doi aveau in bagajul de cala niste obiecte suspecte. Politistii cred ca pasageri voiau tocmai sa le testeze vigilenta celor care controleaza bagajele de cala.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ambalaje goale de sampon sau medicamente, de care erau prinse cu banda adeziva un telefon mobil si un ceas, cutite si un cutter. Acestea sunt obiectele gasite in bagajele lui Ahmed Mohamed Nasser al Sufi si Hezam al Murisi.

Nu se stie ce s-a intamplat pe aeroportul din Chicago, dar bagajele celor doi au fost imbarcate fara probleme. Apoi, americanii si-au anuntat totusi colegii din Amsterdam, iar proprietarii bagajelor cu continut suspect au fost retinuti la aterizare si acuzati de pregatirea unui atentat terorist.

Nici olandezii, nici americanii nu au dat detalii despre suspecti. Nu se cunosc decat numele lor si faptul ca unul dintre ei este din Detroit. Rudele si cunoscutii nu-i cred in stare de asa ceva.

Totusi, incidentul nu pare sa-i fi speriat pe calatori.

Cei doi suspecti sunt in continuare interogati la Amsterdam.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu