marime text:

Discriminata pentru ca este... prea sexy! Profesoara prea frumoasa pentru gusturile mamelor elevilor

O profesoara la o scoala catolica din Milano risca sa-si piarda locul de munca, dupa ce mai multe mame furioase au spus ca tanara este mult prea sexy ca sa lucreze ca dascal.
Discriminata pentru ca este... prea sexy! Profesoara prea frumoasa pentru gusturile mamelor elevilor

Femeile au declansat un scandal monstru la colegiul San Carlo, dupa ce au vazut-o pe Ileana Tacconelli, de 28 de ani, pe internet, intr-un videoclip realizat cu cativa ani in urma, cand tanara a participat si castigat un concurs de frumusete. Au cerut insistent conducerii scolii ca femeia sa fie exclusa din invatamant, pentru ca nu ar fi un exemplu bun pentru elevi.

In afara de asta, mamele au spus ca baietii lor cu greu se pot concentra cand o vad Ileana Tacconelli. Copiii insa nu au fost de aceeasi parere. Si nici tatii lor, care au spus ca nu au absolut nicio obiectie, ba dimpotriva, s-au declarat foarte multumiti de profesoara.

Conducerea scolii a declarat ca stie in amanunt trecutul profesoarei, insa ea a fost primita cu bratele deschise in colectivul didactic pentru ca este super-calificata.

Insa aproape ca a fost pusa in situatia de a o concedia pe Ileana Tacconelli, dupa ce mai multe mame si-au retras copiii din scoala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu