marime text:

Directorul unei inchisori, indragostit de o detinuta. Vezi ce primea tanara in schimbul favorurilor sexuale

Directorul inchisorii pentru femei din Versailles a cazut sub mrejele uneia dintre detinute. Una cu reputatie veche de seducatoare si manipulatoare. In schimbul favorurilor intime, directorul i-a facut detinutei de 22 de ani toate voile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Emma fusese condamnata la 9 ani de temnita pentru rolul de "momeala" jucat in cazul rasunator Ilan Halimi. Liceeana de origine iraniana l-a atras pe un tanar evreu in capcana mortala pusa la cale de asa numita "banda a barbarilor". In urma cu 5 ani, Ilan a fost rapit, sechestrat si torturat pana la moarte.
 
O data ajunsa dupa gratii, Emma si-a folosit din nou farmecele, de aceasta data pentru a obtine favorurile directorului. Adica: celula separata, bani, colete, un telefon mobil si cartele. Asta a trezit repede banuielile gardienilor.
 
Directorul inchisorii, in varsta de 41 de ani, a recunoscut ca a intretinut relatii intime cu Emma timp de un an. Ba, mai mult, sustine ca s-a indragostit cu adevarat si ca planuia sa o ia de nevasta, atunci cand ar fi fost pusa in libertate.
 

Directorul penitenciarului a fost suspendat si risca o pedeapsa de 3 ani de temnita. La randul ei, fata s-ar putea alege cu un supliment de pedeapsa de 5 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu