marime text:

Deznodamant uluitor in cazul politistului spulberat de un sofer de 15 ani! IMAGINI SOCANTE

Dupa aparitia imaginilor in care un agent din Wisconsin, Statele Unite, este pur si simplu spulberat de masina condusa de un adolescent de 15 ani, toata lumea a crezut ca daca va supravietui, omul legii isi va petrece restul vietii intr-un scaun cu rotile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De asemenea, oamenii au fost convinsi ca baiatul, care conducea un autoturism furat, va fi condamnat la ani grei de inchisoare.

La aproape trei ani de la accident, predictiile s-au adeverit doar partial. Politistul Dale Veto nu doar ca s-a refacut complet, ci chiar s-a intors la serviciu. Recent, el a dat in judecata casa de corectie care il avea in grija pe minorul de 15 ani, pentru ca n-ar fi facut suficiente eforturi, pentru a impiedica furtul masinii.

Cat despre Dominique Gulley, adolescentul a fost condamnat initial la doar 2 ani de inchisoare, insa a recidivat imediat ce a fost eliberat - a furat o masina, a facut accident cu ea si a abandonat-o. De data aceasta, judecatorii n-au mai fost ingaduitori - baiatul va ispasi 12 ani de detentie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu