marime text:

"Dexter m-a facut sa-mi omor fratele". Crima oribila, inspirata de un serial TV!

Un adolescent din Statele Unite, care si-a strangulat fratele mai mic, sustine ca a fost inspirat de serialul de televiziune "Dexter". Andrew Conley (17 ani) le-a spus anchetatorilor ca s-a identificat cu personajul principal - un criminal in serie atipic, care ucide alti criminali, scapati nepedepsiti.
Dexter m-a facut sa-mi omor fratele . Crima oribila, inspirata de un serial TV!

"Voiam sa ucid pe cineva de ani buni", le-a spus baiatul politistilor, adaugand ca dorinta lui de a ucide era similara cu cea a unei persoane careia ii este foame si vrea sa manance. El a mai marturisit ca a avut fantezii in care isi omora tatal.

Andrew si-a sugrumat fratele in varsta de 10 ani cu mainile goale, timp de 20 de minute, pentru a fi sigur ca e mort. Apoi a pus cadavrul intr-un sac de gunoi si l-a aruncat intr-un parc din apropierea casei.  Nepasator, adolescentul a mers ulterior la casa prietenei lui, unde au vazut impreuna un film.

El risca minimum 45 de ani de detentie, insa procurorii vor sa solicite inchisoare pe viata pentru Conley, fara posibilitatea eliberarii conditionate.

Actorul Michael C. Hall il interpreteaza pe Dexter Morgan, expert in petele de sange, care lucreaza pentru Politia din Miami, iar in timpul liber ii ucide criminalii care au scapat nepedepsiti de justitie. Rolul i-a adus un Glob de Aur pentru cel mai bun actor.

Este a doua crima atribuita serialului "Dexter", dupa ce in 2008, un canadian s-a inspirat din scenariul unui episod, pentru a omori un alt barbat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu