marime text:

Detinut batut pana intra in coma, in timp ce gardienii stau si se uita! IMAGINI SOCANTE

Imagini terifiante, surprinse de camerele de supraveghere dintr-un penitenciar din Idaho, Statele Unite, au fost date publicitatii. Un detinut este bagat in coma de loviturile unui alt puscarias, chiar sub privirile nepasatoare ale gardienilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Desi victima implora sa fie ajutat, nimeni nu intervine. Agentii au ramas la fel de impasibil pana si atunci cand agresorul s-a oprit sa se odihneasca, iar apoi a reluat atacul.

Se pare ca atitudinea nepasatoare a gardienilor este premeditatata - ar fi vorba de o metoda de convingere a detinutilor de a-si turna colegii, in caz contrar urmand sa fie mutati intr-o aripa unde se afla prizonieri violenti.

Victima atacului, un barbat condamnat la 12 ani de inchisoare pentru jaf, a fost in cele din urma eliberata conditionat, pentru ca ranile suferite in urma bataii erau imposibil de tratat in inchisoare.

Hanni Elabed (24 de ani) sustine ca a fost lovit fara mila pentru ca a refuzat sa plateasca unei gasti din inchisoare 5 dolari pe saptamana, reprezentand "chiria". El s-a ales cu traumatisme craniene si pierderi de memorie persistente pe termen scurt, in urma violentelor.

"Aproape ca a devenit autist. Ma simt de parca as vorbi cu o persoana care are 12 sau 13 ani", se plange fratele lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu