marime text:

Desfasurare de forte - 30 de hoti au jefuit un magazin de bijuterii/ VEZI VIDEO

Magazinul s-a umplut de oameni intr-o secunda, iar angajatii - vanzatori si paznici - n-au reusit sa le tina piept. Astfel, dupa patru minute, banditii, care erau si inarmati, au plecat cu o prada bogata - 30 de kilograme de bijuterii si toti banii din incasari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Jaful s-a petrecut acum doua zile, in orasul indian Surat, capitala economica a unei provincii importante din tara. Valoarea pagubei nu a fost stabilita exact, dar este foate importanta, avand in vedere faptul ca bijuteriile furate nu erau de duzina.

Politia a ales sa faca publice cateva imagini surprinse de camerele de supraveghere in speranta ca se vor gasi persoane care sa ofere indicii despre autori.

Pe imagini, jaful seamana mai curand cu o gramada de rugby. Din acest motiv anchetatorilor le va fi foarte greu sa identifice pe banditi. Ei banuiesc ca angajatii nu sunt tocmai straini de aceasta poveste.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu