marime text:

Cuplu de musulmani, ucisi din greseala de patru arabi! Voiau sa pedepseasca alt barbat pentru adulter

Patru arabi care au ucis din greseala un cuplu de musulmani din Marea Britanie, desi intentionau sa ucida un barbat ce comisese adulter, au fost condamnati la inchisoare pe viata de instanta din Preston.
Cuplu de musulmani, ucisi din greseala de patru arabi! Voiau sa pedepseasca alt barbat pentru adulter
Hisamuddin Ibrahim (21 de ani), care a ordonat atacul armat asupra locuintei victimelor, din Lancashire, a fost inchis pentru minimun 28 de ani. Ceilalti trei parteneri ai acestuia, Habib Iqbal (25 de ani), Sadek Miah (23 de ani) si Mohammed Miah (19 ani), au fost, de asemenea, condamnati la cate minimun 25, 21, respectiv 19 ani de inchisoare.
 
Cei patru barbati au atacat locuinta lui Abdullah Mohammed (41 de ani) si a sotiei acestuia, Aysha (39 de ani), in 21 octombrie 2009, la primele ore ale dimineatii.
 
Ibrahim era furios dupa ce aflase ca sora sa, o femeie casatorita, avea o relatie extraconjugala cu un barbat pe care il cunoscuse la o nunta, pe nume Mo Ibrahim (fara nicio legatura de rudenie).
 
Musulmanul le ceruse celor trei prieteni ai sai, care au fost condamnati alaturi de el, sa il ajute in uciderea lui Mo Ibrahim, insa grupul a atacat, din greseala, casa lui Abdullah Mohammed.
 
Toti cei patru au negat acuzatiile de crima, insa Miah (19 ani) a recunoscut un capat de acuzare referitor la omor fara premeditare.
 
Intre timp, sora lui Ibrahim a cerut divortul si continua sa aiba o relatie cu Mo Ibrahim.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu