marime text:

Cum a fost prins un roman furand intr-o casa din Italia - inainte de plecare s-a oprit sa bea un pahar cu vin

Un roman care patrunsese prin efractie intr-o casa din nordul Italiei a fost prins de carabinieri pentru ca s-a oprit sa bea o sticla de vin in crama din subsol, informeaza site-ul publicatiei Il Vostro Giornale.
Cum a fost prins un roman furand intr-o casa din Italia - inainte de plecare s-a oprit sa bea un pahar cu vin
Duminica seara, Daniel I., un roman cu antecedente penale, a patruns prin efractie intr-o casa din localitatea italiana Dego, in regiunea Liguria. Romanul in varsta de 45 de ani sparsese usa apartamentului si adunase bunuri in valoare de aproximativ 2.000 de euro.
 
Inainte de a pleca, barbatul a intrat in crama casei, unde a fost atras imediat de vinurile familiei de italieni. Imigrantul nu s-a putut abtine si s-a asezat la o masa pentru a degusta o sticla de vin.
 
Ghinionul romanului a fost ca, intre timp, proprietarii au revenit acasa si au alertat carabinierii imediat ce au vazut ca usa fusese fortata.
 
Romanul a fost surprins de agentii carabinierilor chiar in momentul in care gusta vinurile casei. Din pacate, hotul a fost intrerupt de carabinieri, care l-au arestat sub acuzatia de furt calificat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu