marime text:

Cuibusor de nebunii la inchisoare! O femeie gardian a facut sex cu un detinut in celula lui

Povestea dintre cei doi a continuat si dupa eliberarea detinutului si avea sa se intoarca impotriva femeii... El a inceput sa o santajeze si in scurt timp toata aventura petrecuta in spatele gratiilor a fost aflata de superiorii tinerei, care, pana la urma, a ajuns in spatele gratiilor.
Cuibusor de nebunii la inchisoare! O femeie gardian a facut sex cu un detinut in celula lui

Donna Stanton, de 28 de ani, a inceput o relatie sexuala cu Eric Fitzgerald, un detinut dependent de heroina, in ultimele luni de detentie ale acestuia. Intalnirile amoroase se consumau in celula acestuia, devenita un veritabil cuibusor de nebunii.

Numai ca femeia gardian s-a implicat un pic cam mult in toata relatia... I-a dat iubitului-detinut un telefon mobil, pentru a comunica tot timpul cu el, ceea ce contravine regulamentului penitenciarului si legii. Cand Eric Fitzgerald a fost eliberat, femeia i-a daruit o masina si l-a finantat in permanenta.

Numai ca de la o vreme fostul puscarias avea pretentii tot mai mari si a inceput sa o santajeze pe femeie. Aceasta l-a reclamat la politie si asa s-a aflat de toata povestea petrecuta in inchisoare.

Pentru faptul ca s-a implicat intr-o relatie cu un detinut si a introdus un telefon mobil in penitenciar, femeia a fost data afara din serviciu si, conform legilor in vigoare din Marea Britanie, condamnata la 2 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu