marime text:

Cruzime infioratoare trecuta pe post de sport - batai intre tauri! VIDEO

Daca luptele intre animale sunt condamnate in intreaga lume, chinezii au transformat bataile intre tauri intr-un sport national. Va avertizam, imaginile sunt socante!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii din grupul minoritar Miao, format in principal din fermieri, sunt cei care organizeaza aceste lupte. Taurii sunt vazuti de ei drept adevarati aliati si sunt bine hraniti si pregatiti inainte de a-i trimite sa se sfasie unul pe altul intr-un Festival organizat in fiecare an in mai.

Taurii se lupta pe runde, cate trei sau 5 minute, dar ultima runda poate dura pana la 30 de minute pentru ca in urma ei se decide invingatorul. Publicul aplauda frenetic in tot acest timp intr-o demonstratie cruda de barbarie. Chinezii sunt convinsi ca acest Festival le poarta noroc si le aduce o recolta bogata in fiecare an.

In alte tari insa, asemenea acte sunt grav condamnate prin lege. Asociate de multe ori cu carteluri mafiote si pariuri ilegale, luptele intre caini sau cocosi sunt pedepsite cu ani de inchisoare si amenzi de zeci de mii de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu