marime text:

CRUZIME GRATUITA! Se comporta ca niste animale cu vacile pe care le sacrifica! IMAGINI SOCANTE

Un documentar despre conditiile oribile in care sunt sacrificate vitele in abatoarele din Indonezia a starnit un val de indignare in Australia. Guvernul de la Canberra a reactionat prompt, suspendand exporturile de vite catre abatoarele cu pricina.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Culmea este ca indonezienii se apara invocand religia: islamul cere ca animalul sa fie constient atunci cand este sacrificat si sa fie lasat sa i se scurga tot sangele, a explicat Ministerul Agriculturii.

Pentru restul actelor de cruzime, nimeni nu a oferit vreo motivatie.

Activistii australieni pentru drepturile animalelor au mers in 11 abatoare din Indonezia, alese la intamplare. Au vrut sa stie cum sunt sacrificate animalele in aceasta tara, pentru ca aproape jumatate din vitele importate de Indonezia vin din Australia.

Ceea ce au vazut le-a facut parul maciuca. Animale bruscate, batute si ucise fara pic de omenie, cu nenumarate lovituri de cutit. Majoritatea agonizeaza minute in sir. Documentarul dezvaluie si acte de cruzime complet gratuite: vite cu picioarele rupte, ochii scosi sau cu narile taiate. Nu e de mirare ca australienii au fost ingroziti.

Guvernul australian s-a conformat prompt, suspendand exporturile de animale vii spre abatoarele din documentar si pornind o ancheta asupra celorlalte abatoare din Indonezia.

Exporturile de vite catre Indonezia se ridica la 350 de milioane de dolari pe an. Australia a exportat peste 6,5 milioane de vite in Indonezia, in ultimii 20 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu