marime text:

Criminale cu chipuri de ingeri! Au batut pana au omorat un barbat, pentru ca era homosexual

Alcoolul a transformat doua tinere cu chipuri angelice in adevarate bestii. Au batut un barbat pana l-au lasat inconstient, iar acesta a murit in chinuri cateva zile mai tarziu. Oribila crima a ingrozit toata Anglia. Cele doua tinere sunt judecate acum pentru fapta lor si nimeni nu se asteapta ca ele sa vada lumina zilei prea curand.
Criminale cu chipuri de ingeri! Au batut pana au omorat un barbat, pentru ca era homosexual
Cumplita fapta s-a petrecut chiar in central Londrei, in Trafalgar Square. Rachel Burke si Ruby Thomas, ambele de 18 ani, au atacat un barbat doar pentru ca era homosexual, dupa cum informeaza Daily Mail.
 
Ian Baynham, de 62 de ani, a fost pus la pamant de prietenul celor doua fete. Imediat acestea s-au napustit asupra barbatului si l-au lovit violent cu picioarele, mai ales in zona capului.
 
Scena oribila s-a intamplat anul trecut, pe data de 25 septembrie. Ian Baynham a fost internat imediat dupa ce a fost tocat in bataie de cele doua tinere. A murit dupa 18 zile de chin cumplit, din cauza leziunilor grave ale creierului.
 
Procurorul care a investigat acest caz, Brian Altman, a spus ca cele doua fete erau in stare de ebrietate in momentul in care au comis crima. Acum nu-si recunosc crima, sau nu si-o amintesc, de bete ce erau.
 
Insa, impotriva celor doua fete exista probe solide. “Exista dovezi ca inculpatii de sex feminin, l-au lovit in cap cu cizmele pe domnul Baynham, cand acesta era cazut pe spate, in mod clar inconstient si aflat in primejdie”, a spus procurorul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu