marime text:

Criminal in serie, prins pe ultima suta de metri de americani! Tocmai se urca in avionul catre libertate

Politia americana a arestat un presupus asasin in serie, banuit ca a injunghiat aproape 20 de oameni, ucigand cinci dintre ei. Cel comparat de presa cu Jack Spintecatorul este un barbat israelian. Tocmai se pregatea sa se urce intr-un avion cu destinatia Tel Aviv cand politistii i-au pus catusele.   
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Individul era cautat pentru 20 de atacuri cu cutitul, unele fatale, in trei state federale americane. Din cate stiu anchetatorii, totul a inceput pe 24 mai, in Flint, Michigan, unde a fost ucis David Motley, un tanar de 17 ani.

Spaima a pus stapanire pe orasul Flint dupa ce, rand, pe rand, 16 oameni au fost injunghiati. Cel mai recent atac a avut loc in week-endul trecut, la Toledo, Ohio.

Masina suspectului a fost filmata de o camera de supraveghere din Leesburg, Virginia si latul a inceput sa se stranga in jurul sau.

Victimele, cele mai multe dintre ele de culoare, au fost injunghiate in puterea noptii.

Detectivi din toate cele trei state au venit la Atlanta, pentru a fi siguri ca cel arestat este suspectul lor si va fi trimis in fata instantei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu