marime text:

Crima in numele credintei! Si-a sufocat fiica nou nascuta cu pagini rupte din Biblie

Julia Lovemore, o britanica de 41 de ani, fanatica religios, si-a ucis fiica de numai sase saptamani intr-un mod groaznic – i-a indesat in gura pagini rupte din Biblie pana a sufocat-o.
Crima in numele credintei! Si-a sufocat fiica nou nascuta cu pagini rupte din Biblie
Femeia a fost retinuta de autoritati in cursul zilei de miercuri, pe termen nelimitat, dupa ce expertizele medicale au aratat ca discernamantul ei a fost limitat in momentul savarsirii crimei. Deocamdata a fost internata intr-un ospiciu, urmand a se stabili pe parcursul procesului daca suporta un regim normal de detentie.
 
Julia Lovemore, care si-a botezat fetita Faith (Credinta), a recunoscut ca si-a ucis copilul nou nascut. Dupa primele audieri, anchetatorii au stabilit ca femeia era intr-o stare de psihoza si, din nefericire, nu a avut cine s-o opreasca pentru ca nici sotul ei, de asemenea fanatic religios, nu este in toate mintile.
 
In timpul audierilor, Julia Lovemore a declarat: “Stateam in dormitor, langa fiica mea si am inceput la un moment dat sa rup pagini din Biblie. I-am bagat bucati mici din pagini in gura. Pe unele a reusit sa le scuipe, dar pe altele nu. M-am asezat apoi pe ea si am inceput sa plang. Nu stiu de ce m-as asezat pe ea. Nu sunt in toate mintile”.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu