marime text:

Copii TORTURATI, VIOLATI si trimisi la furat in metrou de o grupare mafiota

Dupa aproape trei ani de investigatii, politistii din Paris au reusit sa anihileze o retea infractionala ce utiliza metode barbare. Liderii, care provin din fosta Iugoslavie, nu ezitau sa violeze si sa tortureze copii pentru a-i forta sa fure, in special in metroul capitalei franceze.
Copii TORTURATI, VIOLATI si trimisi la furat in metrou de o grupare mafiota
Nouasprezece persoane au fost arestate, marti, in sudul Frantei si in Italia, informeaza AFP, citand surse judiciare.
 
Printre cei arestati este si capul acestei retele criminale, Hamidovic Fehmi, in varsta de 58 de ani, din fosta Iugoslavie, un veritabil lider al unui clan mafiot.
 
"Aceasta retea s-a constituit in jurul liderului Hamidovic, ca o organizatie patriarhala", a precizat sursa citata.
 
Reteau ar fi responsabila pentru "75 la suta din jafurile in strada", in metroul din Paris, folosind metode extrem de violente pentru a constrange minori, in special fete, pentru a fura.
 
Liderul si locotenentii sai, dar si fiul lui Hamidovic, recrutau fortat minori, care, daca nu furau suficient si nu aduceau destui bani, erau abuzati, inclusiv violati, arata sursa citata.
 
O suta de minori au fost recrutati in retea. Copiii purtau numele sefului Hamidovic, un fel de "eticheta" pe care liderul a vrut sa o stabileasca.
 
In 2009, organizatia criminala a reusit sa stranga peste un milion de euro.
 
Clanul Hamidovic a investit, de asemenea, banii stransi in masini de lux, reusind sa-si faca un "mare portofoliu de proprietate", mai spun sursele citate.
 
Pe langa activitatile sale in Franta, clanul "Hamidovic" a reusit, de asemenea, sa achizitioneze proprietati in Italia. "Ei au o calatorit mult intre Franta, Spania si Italia", a declarat un anchetator.
 
Hamidovic a fost deja condamnat in Austria intr-un caz de trafic de fiinte umane.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu