marime text:

Copii romani, SCLAVI in Anglia! Pusti de 9 ani, obligati sa munceasca toata ziua, fara apa si mancare

Sapte copii romani, dintre care unii in varsta de numai NOUA ani, au fost gasiti la o ferma din Worcester, din Marea Britanie, unde erau obligati sa lucreze ca agricultori in conditii dure, relateaza The Independent on Sunday, in editia electronica.
Copii romani, SCLAVI in Anglia! Pusti de 9 ani, obligati sa munceasca toata ziua, fara apa si mancare
Copiii se aflau printre cei 50 de muncitori romani care culegeau praz in zona Kempsey din Worcester. Acestia, avand varste cuprinse intre noua si 15 ani, erau obligati sa munceasca de la ora 07.30 dimineata pana seara, imbracati in haine subtiri de vara, in timp ce temperaturile erau aproape de 0 grade.
 
O pereche de cizme de cauciuc ce pareau ale unui copil in varsta de cinci ani au fost gasite pe camp, ceea ce sugereaza ca aici au lucrat chiar si copii mici.
 
Acestia erau adusi pe camp intr-o duba si erau lasati fara apa si mancare intreaga zi. Unii dintre ei lucrau alaturi de parintii lor, dar altii ar fi fost adusi la ferma singuri. Sase copii au fost luati in grija de autoritatile locale.
 
Autoritatile britanice desfasoara o ancheta in acest caz si intentioneaza sa aresteze cel putin unul dintre angajatori in aceasta saptamana.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu