marime text:

Condamnata la 3 ani de inchisoare, dupa ce si-a inscenat un viol

O tanara "iresponsabila si rea" a fost condamnata, joi, la trei ani de detentie, dupa ce a reclamat ca a fost victima unei agresiuni sexuale, care a declansat o ampla ancheta a politiei ce a condus la arestarea a patru oameni nevinovati.
Condamnata la 3 ani de inchisoare, dupa ce si-a inscenat un viol
Judecatorul a spus ca Leyla Ibrahim, de 22 de ani, a fost necinstita de la primul pana la ultimul moment. Sustinerile ei erau ca a fost atacata in timp ce mergea pe jos noaptea catre casa.
 
Ea, care lucreaza la o statie de benzinarie din Carlisle, a vrut sa le dea o lectie prietenilor sai care, in ianuarie anul trecut, au refuzat sa o conduca acasa.
 
Femeia a declarat detectivilor ca a fost doborata la pamant pe o carare si agresata sexual de doi tineri, iar anchetatorii, pentru a-i prinde pe atacatori, au utilizat echipamente care costa 150.000 de lire.
 
Astfel, au fost arestati patru suspecti, dar apoi a aparut indoieli, mai ales cand contul Leiley Ibrahim aparea achizitionata o foarfeca, identica cu cea gasita in zona asa-zisei agresiuni si pe care au fost gasite fibre de imbracaminte ale "victimei".
 
Dupa doua luni de la momentul raportarii "agresiunii", tanara a fost arestata pentru suspiciunea de pervertire a infaptuirii justitiei si ulterior acuzata de infractiune.
 
Leyla Ibrahim, care este insarcinata in sapte luni, a fost condamnata de un juriu, in urma unui proces care a durat zece zile. La sedinta in care a fost condamnata joi, judecatorul a afirmat ca ce a facut tanara este o infractiune grava, fiind in dauna administrarii justitiei, intr-o zona extrem de sensibila.
 
"Fiecare afirmatie falsa de viol sau de asalt sexual grav creste calvarul acelor femei care au fost victima unei astfel de crime ingrozitoare si face mai greu de dovedit o infractiune care intr-adevar a avut loc. Comportamentul dumneavoastra pe parcursul acestei proceduri a fost iresponsabil si multi ar spune chiar rau", i-a spus judecatorul acuzatei, care a adaugat ca femeia a deturnat resursele politiei.
 
Mai mult, judecatorul a subliniat ca din cauza reclamatiei femeii, patru oameni nevinovati au fost arestati, ei suferind traume, dupa ce li s-au pus etichete in comunitate de violatori.
 
Dupa condamnare, ofiterul responsabil cu ancheta, inspectorul sef Cath Thundercloud, a declarat: "Cand aceasta femeie tanara a raportat la politie ca a fost agresat sexual, am luat-o serios", motiv pentru care s-au declansat ample cercetari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu