marime text:

Cinci romani din Canada au vrut sa fure din nou, la doar DOUA ORE dupa ce fusesera eliberati!

Cinci romani suspectati ca au incercat sa fure dintr-un magazin din orasul Shawinigan, regiunea Quebec, au fost arestati la mai putin de doua ore dupa ce fusesera eliberati intr-un alt caz, tot pentru aceeasi infractiune, relateaza publicatia "Le Nouvelliste" in editia electronica.
Cinci romani din Canada au vrut sa fure din nou, la doar DOUA ORE dupa ce fusesera eliberati!

Acestia au fost rearestati pentru nerespectarea conditiilor impuse atunci cand au fost eliberati, dar si pentru tentativa de furt, fiind prinsi in timp ce mergeau, pe jos, spre Shawinigan.

Maxime Dusablon, angajat al magazinului La Releve din Shawinigan, a spus, miercuri, ca, dupa ce a fost alertat de un client care i-a recunoscut pe hoti, i-a dat afara din local si a sunat la politie.

El a precizat ca acestia au incercat sa ii distraga atentia vorbind tare intr-o limba straina si au venit in magazin in repetate randuri. "Unul dintre ei a intrebat unde este toaleta, pentru a avea acces in spatele magazinului", a mai spus Dusablon.

"Le-am cerut sa paraseasca magazinul si le-am spus ca nu au voie sa intre in alte incaperi. Apoi am sunat la politie pentru a spune ca probabil au de gand sa se duca la Petro-Canada. (...) Este singurul lucru pe care l-am inteles cand am lasat-o pe una dintre fetele din grup sa vorbeasca la telefon", a povestit Dusablon.

Cu putin timp inainte de a fi prinsi, cei cinci suspecti, impreuna cu alti doi romani, s-au prezentat in fata instantei din Shawinigan, fiind acuzati de furt in valoare de peste 5.000 de dolari. Instanta nu s-a opus eliberarii lor, cu exceptia unuia dintre ei, in cazul caruia a stabilit cercetarea in arest.

Un barbat si o femeie din gruparea de hoti trebuie sa plateasca fiecare o cautiune de 10.000 de dolari pentru a fi pusi in libertate, decizia fiind stabilita tinand cont de antecedentele penale savarsite in zona Montreal. Una dintre cele sapte persoane retinute este o minora, aceasta fiind eliberata.

Membrii grupului au intrat, marti dupa-amiaza, intr-un magazin din Grandes-Piles. Unele dintre femei, care aveau fetele acoperite cu voal, s-au dus la tejghea pentru a distrage atentia vanzatorului. In acest timp, alte doua persoane au profitat de neatentia vanzatorului pentru a intra in biroul adminstrativ, de unde au furat aproximativ 6.000 de dolari. Suspectii au fost prinsi marti dupa-amiaza, pe Autostrada 40.

Acestia ar putea fi acuzati si in alte cazuri, fiind suspectati ca ar avea legatura si cu o tentativa de furt dintr-un alt magazin, care a avut loc marti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu