marime text:

Cinci romani au batut un controlor de tren in Bulgaria, pentru ca le-a cerut sa nu fumeze!

O angajata a Cailor Ferate Bulgare se plange ca a fost batuta si umilita de cinci cetateni romani, pentru ca a indraznit sa le ceara sa nu mai fumeze in tren. Incidentul s-ar fi intamplat in nordul Bulgariei, intr-un tren Bucuresti-Istanbul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Margarita Nedkova e controlor de tren de 19 ani si spune ca niciodata nu i s-a intamplat asa ceva. A prins mai multi romani care fumau in tren si le-a cerut sa stinga tigarile. Dar situatia a scapat de sub control si femeia s-a pomenit atacata.

"Erau cinci persoane - patru femei si un barbat. M-au lovit cu pumnii, m-au scuipat in fata, mi-au dat cu apa pe uniforma. Nu am putut sa fac nimic. M-au luat prin surprindere si erau mai multi", povesteste controloarea.

Femeia s-a ales cu o contuzie cerebrala si a avut nevoie de spitalizare. Medicii spun ca cel putin o luna, nu se va intoarce la serviciu.

Doar o persoana din grupul de romani, o femeie, a fost retinuta pentru agresiune. Si ea a fost insa eliberata ulterior pe cautiune.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu