marime text:

Chirurgul care i-a uitat in abdomen o pensa de 10 centimetri: Zi mersi ca ti-o scot gratis!

O frantuzoaica a trait jumatate de an cu o pensa chirurgicala de 10 centimetri, uitata in abdomenul ei in timpul unei operatii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Permanent s-a plans de dureri, dar medicul i-a spus ca sunt normale.  A ascultat-o abia cand pensa i-a iesit pur si simplu prin buric.

Culmea cinismului, chirurgul vinovat i-a spus ca ii face cadou de Sfantul Valentin noua operatie, aceea prin care si-a indreptat greseala.

Femeia de 31 de ani, din Lyon, si-a facut o abdomino-plastie, operatie de indepartare a pielii lasate si inestetice de pe burta. Nu s-a dus la oricine, ci a ales un chirurg cu renume. Insa, la sase luni dupa operatie, inca mai avea dureri. Fara sa o consulte, medicul i-a spus ca sunt normale.

"Aveam senzatia ca imi taie cineva burta. Iar vineri seara, imi studiam buricul si am vazut iesind in afara un capat de inox", povesteste pacienta.

Radiografia a aratat ca in abdomenul femeii fusese uitata o pensa de 10 centimetri. A fost operata din nou, dar cu intarziere si dupa mai multe insistente. Mai mult, chirurgul a refuzat sa-i ceara scuze si chiar i-a sugerat ca ii face o favoare, operand-o fara bani.

"Suntem niste bucati de carne pentru el, atata tot. Suntem clienti, nu pacienti", e revoltat sotul femeii.

Conducerea clinicii a deschis o ancheta interna in acest caz. Indiferent de rezultate, femeia e hotarata sa-l dea in judecata pe chirurg.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu