marime text:

Chipurile BOLNAVILOR care i-au tatuat unui tanar "VIOLATOR" pe frunte si "Imi plac baietii" pe piept!

L-au batut cu salbaticie si i-au facut doua tatuaje pe care nimeni nu si le-ar dori, doar pentru tanarul de 18 ani a vrut sa se intalneasca o fata. Baiatul a zacut saptamani in spital, iar acum agresorii lui si-au primit pedeapsa.
Chipurile BOLNAVILOR care i-au tatuat unui tanar  VIOLATOR  pe frunte si  Imi plac baietii  pe piept!

Richard Dellert, Zachary Provence, Kimberly Kirchler Vergara si Lorena Hodges si-au recunoscut marti faptele comise in luna aprilie a acestui an, iar o instanta din Oklahoma i-a condamnat la cate cinzi si zece ani de inchisoare (fetele au primit pedepsele mai mici).

Cand a acceptat sa se intalneasca cu o tanara de 25 de ani, Stetson Johnson, un adolescent de 18 ani nu si-a inchipuit ca urma sa treaca prin cosmarul vietii sale. Intentiile fetei nu erau insa cele mai bune...
 
Stetson Johnson, din Oklahoma City, a cunoscut-o pe Kimberly Vergara pe un site de socializare si a fost bucuros sa se intalneasca cu ea.
 
S-au plimbat cu bicicletele la marginea orasului si tanara a fost amabila pana la un punct.
 
Insa la un moment dat s-a trezit luat pe sus de trei prieteni ai fetei, intre care era si fostul ei iubit. L-au batut si i-au tatuat cuvantul VIOLATOR pe frunte, in care au gresit o litera (RAPEST in loc de RAPIST).
 
I-au facut un tatuaj si pe piept: "Imi plac baietii tineri" ("I like little boys"), apoi l-au abandonat in stare de inconstienta pe un camp.
 
Se pare ca fata, Kimberly Vergara a provocat incidentul, dupa ce i-a spus fostului iubit ca Stetson Johnson i-a propus sa se culce cu el. Insa baiatul nu a avut niciodata aceasta intentie, iar fata a recunoscut in final ca nu a urmarit altceva decat sa-l faca gelos pe fostul iubit.
 
Dupa ce a fost externat din spital, Stetson Johnson si-a tatuat un cod de bare pe frunte, peste tatuajul agresorilor lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu