marime text:

Cel mai STUPID motiv de crima! Un tanar si-a omorat iubita pentru ca se uita la alti barbati pe Facebook

Dupa ce si-a sugrumat iubita si a lovit-o in cap de mai multe ori cu un extinctor, barbatul a luat din casa un televizor, o consola pentru jocuri si cardurile femeii, cu intentia sa faca rost de niste bani si sa fuga din tara.
Cel mai STUPID motiv de crima! Un tanar si-a omorat iubita pentru ca se uita la alti barbati pe Facebook

Insa pana la urma s-a razgandit si s-a predat la politie.

Relatia dintre cei doi parea nepotrivita de la bun incept - el are 23 de ani, iar ea era cu 11 ani mai mare - insa nimeni nu s-a gandit ca se va ajunge la crima.

In vara anului 2010, Jacqueline Barret, de 34 de ani, l-a cunoscut pe Houssam Djemaa, un tanar musulman, cu dubla cetatenie: algeriana si britanica. S-au mutat impreuna in scurt timp, in locuinta femeii din Londra.

Cateva luni relatia lor a mers bine, dar la un moment dat Jacqueline s-a plans mamei sale ca iubitul ei era gelos pentru ca purta conversatii cu alti barbati pe Facebook si o lovea destul de des.

Intr-o duminica, cei doi au decis sa ramana acasa si sa se uite la filme. Intr-o pauza, femeia a intrat pe contul ei de Facebook, iar iubitul a surprins-o in timp ce se uita la fotografiile unor barbati.

Dupa cum a declarat ulterior chiar el, in acel moment parca a innebunit si si-a ucis iubita. A vrut apoi sa fuga din tara, dar si-a dat seama ca pana la urma va fi prins si s-a dus singur la politie.

Cand si-a marturisit crima, barbatul a spus senin ca nu o regreta pentru ca s-a simtit tradat de iubita lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu