marime text:

Cel mai sangeros divort - si-a ucis cei trei copii pentru a nu-i lasa in custodia sotului

Drama infioratoare in Scotia, unde o mama este suspectata ca si-a ucis cei trei copii, inainte sa sara ea insasi de la balcon. Mama criminalei povesteste ca fata ei a innebunit cand un tribunal a dictat ca sotul sa ia custodia copiilor.
Cel mai sangeros divort - si-a ucis cei trei copii pentru a nu-i lasa in custodia sotului

Theresa Riggi trecea printr-un crunt proces de divort, fiind disperata sa obtina custodia celor doi baieti gemeni de 8 ani si a fetei de 5 ani. N-a ajuns la o infatisare, iar tribunalul a decis ca sotului sa-i fie incredintati copiii. Barbatul n-a mai ajuns sa-i vada insa.

O zi mai tarziu, femeia de 46 de ani a sarit de la etajul 2 al unui bloc, in apartament fiind gasiti cei trei copii intr-o ingrozitoare balta de sange.

Bunica celor trei copii a povestit ca Theresa nu rezista presiunii. "Mandatul dat de tribunal a declansat totul, fata mea nu suporta gandul ca ar putea pierde copiii. Era o mama excelenta, devotata total".

Theresa disparuse de-acasa impreuna cu copiii in urma cu o luna, politistii cautand-o cu disperare in acest timp. Cel mai disperat a fost insa tatal celor trei, care realizase ca tragedia e la un pas de a se intampla. Barbatul este acum in stare de soc.

Mama criminala este la spital in stare grava dupa ce medicii au recuperat-o de pe trotuarul pe care a aterizat dupa ce a sarit de la balcon.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu