marime text:

Cel mai mare mister din jurul mortii lui Bin Laden. Cine sunt militarii SEAL care l-au eliminat?

De aproape o saptamana, presa intoarce pe toate partile operatiunea prin care a fost eliminat Osama bin Laden. Raman insa invaluiti in mister militarii care au dus greul misiunii. Este vorba despre o unitate de comando din randul SEAL, fortele speciale.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Membrii acestuia au fost decorati aseara de presedintele Obama. Totusi, nimeni nu stie cine sunt.

Marina militara americana are o baza langa Virginia Beach. In oras traiesc cateva mii de soldati si familiile lor. Printre ei si misterosii membri ai comandoului Seal 6, care l-a scos din joc pe Osama bin Laden. Nici macar aici nimeni nu stie cine sunt.

In majoritatea timpului, membrii trupelor speciale sunt oameni obisnuiti, care merg la restaurant, la cumparaturi, la antrenamentele copiilor lor. Pana cand sunt convocati pentru o misiune. Iar atunci, nici macar sotiile lor nu stiu mare lucru.

Formarea unui membru SEAL dureaza ani de zile si numai un sfert din cei care incep stagiul reusesc sa il duca pana la capat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu