marime text:

CE BESTIE! I-a povestit fiicei in DETALIU cum i-a macelarit mama!

Un scotian dement si-a ingrozit fiica in momentul in care i-a trimis o scrisoare de 17 pagini in care ii povesteste toate detaliile sangeroase ale masacrului la care a fost supusa mama copilei.
CE BESTIE! I-a povestit fiicei in DETALIU cum i-a macelarit mama!

"Cand i-am vazut trandafirul tatuat pe san mi-am simtit inima franta si am vrut sa-i smulg inima din piept, asa cum si ea mi-a rupt-o pe-a mea" isi incepe sinistra poveste James McKenzie. "Am incercat sa-i infig cutitul in inima, dar mama ta nu a scos niciun sunet, asa ca am scos cutitul si l-am mai bagat o data, pe sub sanul ei, tintind din nou inima. Tot n-a zis nimic, asa ca l-am scos si i l-am infipt in piept si l-am lasat acolo" ii mai scrie barbatul fetei sale intr-o scrisoare redactata in inchisoare.

McKenzie a fost inchis pe viata, dar a continuat sa-si terorizeze familia din inchisoare. La cateva saptamani dupa ce a fost inchis, i-a trimis fiicei sale o FELICITARE in ziua in care mama ucisa si-ar fi aniversat ziua de nastere.

Devenita si ea intre timp mama, Jorden McKenzie a fost socata de noua oroare a tatalui sau: "Nu pot sa cred ca mi-a povestit in detaliu ce i-a facut mamei mele. E bolnav".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu