marime text:

Ce-a ajuns si Mafia - cea mai tare "Familie" din New York vindea prostituate pe internet

Ce inainte era o "gainarie" pentru infractorii de doi bani, astazi a devenit una din principalele activitati pentru "greii" din mafia new yorkeza. Cei 14 membri ai familiei Gambino arestati marti au fost acuzati inclusiv ca erau pesti pe www.
Ce-a ajuns si Mafia - cea mai tare Familie din New York vindea prostituate pe internet

"O noua limita de jos" pentru Familia Gambino, asa au caracterizat procurorii acuzatia de proxenetism pe internet pe care au adus-o mafiotilor arestati marti.

Cu 200 de membri oficiali si alti 300 de colaboratori, Familia Gambino isi traia a doua tinerete inainte de arestarile din aceasta saptamana. Printre cei "saltati" de FBI se numara si liderul actual al gruparii - Daniel Marino (69 de ani).
Marino este acuzat inclusiv de uciderea propriului sau nepot, care la inceputul anilor 90 incepuse sa "ciripeasca" federalilor.

"Mafiotii moderni sunt mai putin colorati, mai putin carismatici si mai putin extravaganti ca predecesorii lor, dar sa nu va ganditi ca au alte practici. Inca folosesc bate de baseball, inca baga oameni in spital si inca duc vieti dedicate infractiunilor" a spus procurorul Preet Bharara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu