marime text:

Cazul uluitor care s-ar putea intampla oricand si in Romania: fata de 16 ani, care are TREI copii!

Povestea unei fete care la 16 ani, nu doar ca este casatorita, dar este deja mama a trei copii, a socat intreaga Bulgarie, care vorbeste despre "inocenta furata". Tinka Angelova a adus pe lume, luna trecuta, cel de-al treilea copil al ei. In urma cu exact doi ani, ea nastea pentru prima oara.
Cazul uluitor care s-ar putea intampla oricand si in Romania: fata de 16 ani, care are TREI copii!

Copila si-a cunoscut actualul sot la o varsta cand inca se juca cu papusile - 13 ani. El avea cu noua ani mai mult atunci. La 14 ani, era deja maritata, gravida cu primul copil si abandonase scoala.

Acum, ea traieste intr-o saracie cumplita, la o ferma de vite din centrul tarii si are grija de cei trei copii - nou nascutul Dinko, fiica Naska (2 ani) si fiul Gospodin (1 an).

Varsta legala pentru sex si casatorie in Bulgaria este de 16 ani. Deci, teoretic, sotul fetei risca doi ani de inchisoare. Practic, el poate sa stea linistit - legea nu o sa se aplice in cazul lui, pentru ca politistii au alte cazuri mai importante de care sa se ocupe.

"Cea mai mare teama a mea este ca serviciile sociale imi vor lua copiii si ii vor trimite intr-un camin, de unde vor fi adoptati. Asistentii ma viziteaza frecvent si intotdeauna imi spunca sunt prea tanara ca sa am grija de ei. Nu e usor. Acum cred ca trei copii sunt suficienti", marturiseste Tinka. Ea a recunoscut ca de cand a devenit mama, zambeste rar si ii lipsesc prietenii de varsta ei si joaca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu