marime text:

Cauzele accidentului de elicopter din Bucegi: eroare de pilotaj, vremea si problemele tehnice

Si pilotul a gresit, dar si vremea i-a jucat feste. In plus, elicopterul care s-a prabusit in Bucegi ar fi avut probleme tehnice, cu o saptamana inainte de catastrofa. Toate aceste elemente au fost facute publice de surse din randul anchetatorilor israelieni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Investigatiile in acest caz continua in Israel, dupa ce cutia neagra a elicopterului si resturile recuperate din munti au fost duse la Tel Nof. Motivul: tehnologia de investigatie a accidentelor de acest tip ar fi mai evoluata la ei, decat la noi.

In acest timp, incidentul soldat cu moartea a sapte oameni nu pare sa-i fi speriat pe sefii armatei israeliene. Acestia ar fi declarat, conform presei, ca astfel de antrenamente vor continua in Romania si chiar se vor intensifica.

Politicienii israelieni nu au ramas nici ei departe de acest subiect. Un parlamentar a declarat ca familia militarului roman mort in accident ar trebui sa primeasca despaguburi si sa fie invitata in israel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu