marime text:

Catastrofa feroviara in Italia! Noua oameni au murit, dupa ce un tren a fost inghitit de pamant

O coincidenta teribila, i-a costat viata pe noua dintre pasagerii unui tren din Italia. Alti 28 au fost raniti, dupa ce o alunecare de teren a acoperit sinele exact cand trecea trenul pe acolo. Un vagon a fost invadat de valul de noroi, iar  oamenii dinauntru nu au mai avut nicio sansa. In plus, echipele de salvare au ajuns tarziu si cu mare greutate la locul accidentului - in zona muntoasa de la granita cu Austria.  
Catastrofa feroviara in Italia! Noua oameni au murit, dupa ce un tren a fost inghitit de pamant

Trenul cu doua vagoane - o cursa regionala din provincia Merano - tocmai trecea pe langa un versant, cand acesta a luat-o la vale.

Anchetatorii cred ca alunecarea de teren ar fi fost provocata de o conducta de irigatii sparta, care a imbibat versantul cu apa. Autoritatile incearca sa determine cui apartine vina pentru aceasta neglijenta.

Mai exact, spun geologii, a fost vorba despre 400 de metri cubi de pamant, care a cazut peste calea ferata, pe o lungime de 14-15 metri.

Unul dintre vagoane a fost impins de pe sine, iar trenul ar fi putut cadea cu totul in raul din apropiere, daca nu s-ar fi oprit in trunchiurile copacilor.

Ministerul nostru de externe a anuntat aseara ca, potrivit informatiilor disponibile, nu exista cetateni romani printre victime.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu