marime text:

Carnagiu la o scoala din Brazilia: un fost elev a omorat zece oameni, iar apoi s-a sinucis!

Atacul armat comis joi intr-o scoala din zona de vest a orasului Rio de Janeiro s-a soldat cu 11 morti, intre care si agresorul, si 18 raniti, potrivit unui nou bilant furnizat de secretarul pentru Sanatate din Rio, Sergio Cortes, citat de agentia oficiala Brasil, transmite AFP.
Carnagiu la o scoala din Brazilia: un fost elev a omorat zece oameni, iar apoi s-a sinucis!

Sergio Cortes a precizat ca persoanele ucise de atacator erau toti elevi si majoritatea fete.

Numarul ranitilor, dintre care unii sunt in stare grava, a fost redus de la 22 la 18.

Unii dintre raniti au fost impuscati in cap, a declarat un reprezentant al serviciului de pompieri, colonelul Evandro Bezerra.

Majoritatea ranitilor au fost transportati la spitalul cel mai apropiat, Albert Sweitzer, din cartierul Realengo, unde se afla aceasta scoala primara. Spre pranz, mai multi raniti au fost transferati la alte trei spitale.

Agresorul este un fost elev al acestei scoli, in prezent in varsta de 24 de ani, Wellington Menezes de Oliveira, a precizat politia. El a lasat o scrisoare in care spunea ca vrea sa se sinucida, potrivit unui oficial citat de televiziunea Globo News.

Conform primelor informatii, el a intrat in scoala cu un rucsac, spunand ca va sustine o conferinta, si a deschis focul intr-o sala de clasa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu