marime text:

Carl Williams, mafiot australian si star de televiziune, a fost asasinat in inchisoare!

Carl Williams, cel mai faimos traficant de droguri si criminal australian, zis si “Grasutul”, a fost omorat luni in inchisoare, cu o teava de la bicicleta de exercitiu si in prezenta unui gardian, aflat la 10 metri de el. Viata “Grasutului”, de stapan al strazilor din Melbourne, a stat la baza unui serial celebru, “Underbelly”, care l-a si transformat intr-un star de televiziune.
Carl Williams, mafiot australian si star de televiziune, a fost asasinat in inchisoare!

Despre Carl Williams, a carui fata angelica era asa de inselatoare, se spune ca ar fi ucis sau ar fi comandat asasinarea a 30 de oameni, dar in 2007 a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare pentru uciderea a doar trei.

Erau rivali de-ai sai, de pe strada, traficanti concurenti a caror disparitie i-ar fi asigurat lui suprematia pe piata australiana a drogurilor. “Grasutul” facuse deja milioane din droguri pana sa fie inchis la 36 de ani, bani din care reinvestea insa periodic in afacerea sa, platind asasini sa-i scoata rivalii din competitie.

Atacul asupra lui de luni, pe la spate, in inchisoarea de maxima securitate in care-si executa pedeapsa, a fost inregistrat de camerele de supraveghere, asa ca nu este nici un secret cine este autorul, un alt detinut, ramane de stabilit insa motivul.

Carl Williams avea suficienti dusmani de moarte cat sa asigure politistilor o gama foarte variata de motive pentru care sa fie omorat, insa cel mai plauzibil dintre ele pare a fi suma de bani pe care statul australian a platit-o unei scoli private de top, pentru a-i inscrie fiica sa studieze acolo, scrie cotidianul englezesc The Guardian.

Banii, nu multi, 8.000 de dolari, despre care a scris un ziar australian, ar fi putut fi perceputi ca o recompensa pentru serviciile lui de turnator facute politiei, avocatul lui vorbind acum despre cat de ingrijorat a fost “Grasutul” ca aceasta informatie s-a scurs catre presa.

Carl Williams a murit luni, la 1.30 p.m, in urma complicatiilor la inima, desi ranile la cap ii fusesera ingrijite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu