marime text:

Captura record de cocaina in Costa Rica! Peste o tona de droguri si 12 arestari, in aceasta saptamana

Politistii din Costa Rica au facut o captura record de cocaina, cu ocazia destructurarii unei retele de traficanti. Astfel, in aceasta saptamana au arestat 12 indivizi si au confiscat peste o tona de cocaina, intr-un orasel de pe coasta Pacificului.
Captura record de cocaina in Costa Rica! Peste o tona de droguri si 12 arestari, in aceasta saptamana

Cocaina a fost descoperita intr-o casa de pe plaja Bejuco, situata la aproximativ 300 de kilometri de capitala San Jose. Se pare ca drogurile au ajuns in locatia respectiva cu vaporul, au fost preluate de traficanti, dozate si apoi ascunse in casa de pe plaja. 

Investigatorii presupun ca drogurile urmau sa fie transportate spre Guatemala sau Mexic.

Pana acum, politia a arestat 12 oameni, dintre care sapte erau din Costa Rica, iar cinci din Columbia. Daca vor fi gasi vinovati, ei risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Nu este prima data cand politia face o astfel de captura in Costa Rica. In februarie, politia a gasit 969 de kilograme de droguri in circumstante asemanatoare.

Costa Rica este un punct important pe ruta transportului de droguri din America. In topul tarilor producatoare se afla Columbia, Peru si Bolivia, care isi trimit drogurile in Costa Rica, de unde pachetele isi fac drum spre nordul continentului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu