marime text:

Canibalul cu arbaleta nu mai vede lumina zilei! A recunoscut ca a UCIS si MANCAT trei prostituate

Un doctorand la Criminologie a recunoscut marti ca este autorul a trei crime oribile de care era suspectat. Britanicul Stephen Griffiths a povestit in amanunt cum a ucis trei prostituate din cartierul in care a locuit, iar pe doua dintre ele le-a fiert si apoi le-a mancat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Griffiths a studiat criminologia si in facultate si a fost pasionat de criminalii in serie. Atat de pasionat incat a devenit la randul lui criminal in serie.

A fost arestat dupa ce politia a strans probe impotriva lui, insa marturia abia marti a facut-o. In afara celor trei crime, el este banuit ca ar mai fi savarsit alte trei.

Conform declaratiilor criminalului, cele trei prostituate din Bradford au fost ucise cu arbaleta. Doar pe primele doua le-a fiert si le-a mancat, apoi le-a ingropat partile din corp care nu le-a consumat.

Una dintre prostituate a incercat sa fuga din apartamentul criminalului. Acesta insa a urmarit-o pe scari si a tras-o pana in casa de un picior. Aceste imagini au fost surprinse de camerele de supraveghere din scara blocului si asa a fost descoperit criminalul.

Dupa marturia de marti, Stephen Griffiths stie ca isi va petrece restul zilelor in inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu