marime text:

Calcat in picioare, aproape ucis doar pentru ca a fost CONFUNDAT! VIDEO

Un barbat a incasat bataia vietii, fara a avea vreo vina. Patru barbati l-au asaltat crezand ca le-au "turnat" prietenul la instanta de judecata, desi victima nu avea nici cea mai mica legatura cu cazul de care se legau agresorii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul de 18 ani a sarit peste ghiseu, incercand sa scape de bataie. Agresorii erau convinsi ca el este acela care a depus marturie intr-un proces impotriva prietenului lor.
 
Tanarul a fost confundat. Nu a avut nicio legatura cu acel caz, dupa cum a afirmat detectivul Brent Joyner, de la Politia Clermont.
 
Bataia a continuat chiar si atunci cand au aparut agentii de paza din magazinul in care s-a petrecut incidentul si chiar daca agresorii au fost informatii ca politia urma sa soseasca in scurt timp.
 
Tanarul agresat a ajuns la spital, iar medicii spun ca acum este in afara oricarui pericol. Cei patru indivizi au fost identificati si au fost pusi sub acuzare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu