marime text:

Bunicuta strangatoare in Anglia: A furat haine in valoare de 35.000 de lire!

May Jones, in varsta de 64 ani, a ajuns la inchisoare dupa ce politia a gasit in casa sa din Kent, sud-estul Angliei, marfa in valoare de 35.000 de lire.
Bunicuta strangatoare in Anglia: A furat haine in valoare de 35.000 de lire!

Desi politia a gasit marfa bunicutei in pachetele originale, cu tot cu preturi, aceasta se apara spunand ca nu isi aminteste sa fi furat bunurile.

Se pare insa ca femeia este initiata in ale furtisagului, pentru ca, dupa infractiunea majora din 2007, a mai furat din magazine de haine, ce-i drept, mult mai putin.

In urma procesului, batranica, a fost condamnata la sase luni de inchisoare, si daca nu va putea sa achite aproape 35.000 de lire, valoarea bunurilor furate, va fi inchisa 12 luni.

Sotul acesteia, rapus de artrita, spune despre sotia sa ca nu-si aminteste sa fi comis aceste infractiuni.

Bunicuta sustine: “Nu am stiut ce fac si nu sunt o infractoare.Nu stiu ce am furat sau de ce am facut asta.Cu siguranta, paznicii m-ar fi vazut si nu inteleg de ce nu m-au oprit”.

Politia din Kent spune ca May Jones este o prolifica infractoare care a provocat mari pierderi financiare si va avea grija ca cei care traiesc din infractiuni sa restituie tot ce au obtinut prin cai ilegale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu