marime text:

Britney Spears, in ancheta! Este acuzata de un fost angajat ca isi maltrateaza copiii

Cantareata Britney Spears este acuzata de fostul bodyguard ca si-ar fi maltratat cei doi fii. Fostul angajat al artistei a depus si o plangere impotriva ei, motiv pentru care va fi anchetata de angajatii Departamentului pentru Protectia Copilului din Los Angeles.
Britney Spears, in ancheta! Este acuzata de un fost angajat ca isi maltrateaza copiii
Fernando Flores, fostul bodyguard al cantaretei americane, a contactat Departamentul pentru Protectia Copilului din Los Angeles, sustinand ca Britney Spears l-ar fi batut cu o curea pe unul dintre cei doi fii ai ei si le-ar fi dat acestora alimente la care sunt alergici.
 
Totodata, Fernando Flores sustine ca a fost obligat sa demisioneze din cauza comportamentului turbulent al cantaretei.
Artista americana in varsta de 28 de ani sustine insa ca nu si-a maltratat niciodata fiii - Sean Preston, in varsta de 4 ani, si Jayden James, in varsta de 3 ani.
 
Fernando Flores, in varsta de 29 de ani, a contactat autoritatile din Los Angeles pentru a le semnala faptul ca Britney Spears este mult prea instabila din punct de vedere psihic pentru a i se incredinta custodia copiilor. In opinia sa, comportamentul abuziv al artistei i-ar putea marca pe cei doi copii, care isi petrec timpul intre resedinta din Beverly Hills a acesteia si cea a tatalui lor, dansatorul Kevin Federline.
 
Flores sustine ca primul incident socant la care a asistat a avut loc la sfarsitul lunii martie, cand se afla in apropiere de piscina din resedinta cantaretei, iar aceasta i-a cerut sa-i dea cureaua de la pantaloni. "El i-a dat-o si a urmat-o apoi in casa, unde a asistat la acel presupus incident", afirma o sursa.
 
Fernando Flores o acuza, totodata, pe Britney Spears ca le-a servit celor doi copii alimente la care acestia sunt alergici - scoici.
 
La inceputul acestei luni, acelasi bodyguard a declarat pentru tabloidul britanic The Sun ca artista americana obisnuia sa apara goala in fata lui si ca aceasta l-a hartuit sexual.
 
Angajatii Departamentului pentru Protectia Copilului din Los Angeles au incercat, saptamana trecuta, sa o chestioneze pe Britney Spears in legatura cu aceste acuzatii, insa artista a plecat pentru cateva zile din oras.
 
Britney Spears a pierdut temporar custodia asupra celor doi copii ai ei in 2008, dupa ce a fost internata in spital pentru evaluare psihiatrica, dupa o serie de caderi nervoase.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu