marime text:

"Bolnava" de cancer, tratata la inchisoare! Si-a ras sprancenele, ca sa pacaleasca oamenii!

O tanara canadiana, suferind aparent de un deficit acut de afectiune si atentie, si-a ras parul si sprancenele spunand ca are cancer si a colectat mai multe mii de dolari din donatii, inainte sa ajunga in inchisoare pentru inselaciune, informeaza, marti, AFP.
Bolnava  de cancer, tratata la inchisoare! Si-a ras sprancenele, ca sa pacaleasca oamenii!

Ea si-a creat un cont pe Facebook si a folosit reteaua de socializare pentru a reuni grupuri de sustinere care i-au trimis bani in numerar fara a mai solicita confirmare de primire.

Mai multe ziare canadiene au alocat luni spatii importante afacerii lui Ashley Kirilow, in varsta de 23 de ani, iar televiziunile i-au difuzat fotografiile cu o esarfa alba acoperindu-i capul ras.

Ea s-a prezentat vinerea trecuta la politia din Ontario, care o ancheta de mai mult de o luna, pentru a fi incarcerata sub acuzatia de frauda, fiind vorba de mai putin de 5.000 de dolari canadieni (4.850 de dolari americani).

Dar prietenii pe care i-a gasit prin subterfugiul sau estimeaza ca ea ar fi castigat in jur de 20.000 de dolari.

Potrivit unui comunicat al politiei, ea a coordonat timp de mai multe luni colectarea de fonduri, in special din concerte, care fusesera organizate pentru ea cu ajutorul a mai multor persoane pe care a reusit sa le convinga ca are cancer si ca nu mai are decat cateva saptamani de trait.

Pe Facebook, ea a pretins ca strange bani pentru o organizatie care nu exista "Change for a Cure".

Tanara spunea ca este orfana si sustinea ca parintii sai erau toxicomani. in realitatea, ei sunt divortati si recasatoriti si ea a incercat fara succes sa-i convonga ca are cancer.

O audiere privind posibila eliberare a acesteia pe cautiune a fost stabilit pentru miercuri. Intre timp, un val de mesaje de indignare si jignitoare chiar foarte jignitoare s-a declansat pe pagina sa de Facebook.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu