marime text:

Bodyguard-ul perfect vine din China - el are grija de LeBron James sau Jackie Chan

Are doar 22 de ani, dar este una din garzile de corp la care vedetele apeleaza atunci cand ajung in China. Vedetele NBA, dar si actorii de la Hollywood se simt in siguranta cu Xu Kun.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Xu Kun a renuntat la Armata si s-a facut bodyguard doar pentru a scapa de gura mamei sale, cea care il critica mereu pentru ca traieste prea mult in pericol. Asa ca tanarul chinez n-a stat pe ganduri cand s-a trezit cu o oferta tare banoasa din partea unui grup de oameni de afaceri.

In doar 2 ani, Xu Kun a reusit sa devina unul dintre cei mai respectati oameni din bransa sa. Cel mai important moment al sau a venit in 2008, la Olimpiada. Atunci a reusit sa-l scape pe starul din NBA, Yao Ming de furia unui fan ce vroia sa-i arunce in fata cerneala.

Bodyguardul de vedete spune ca pregatirea din Armata l-a ajutat enorm in cariera sa. Nici acum probele nu sunt usoare, Xu Kun se antreneaza ca un practicant de arte martiale. Sparge caramizi, rupe placi de lemn cu capul, si se antreneaza ca pentru o lupta in ring cu colegii de echipa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu