marime text:

Bin Laden pregatea o noua serie de atentate in SUA, tot pe 11 SEPTEMBRIE! Vezi care era tinta!

Americanii au un motiv in plus sa se bucure ca Osama Bin Laden a fost executat. Informatii gasite in fortareata din Pakistan unde liderul Al Qaeda se ascundea indica faptul ca organizatia terorista pregatea comiterea unor noi atentate in Statelor Unite, programate deloc intamplator pe 11 septembrie anul acesta.
Bin Laden pregatea o noua serie de atentate in SUA, tot pe 11 SEPTEMBRIE! Vezi care era tinta!

Potrivit CNN, in luna februarie a anului trecut, membrii Al Qaeda au discutat un plan ce avea ca scop deraierea mai multor trenuri in Statele Unite, prin plasarea de obstacole pe sinele de cale ferata, in puncte cheie, cum ar fi poduri sau vai.

Planul ar fi urmat sa fie pus in practica anul acesta, pe 11 septembrie, la exact 10 ani de la distrugerea Turnurilor Gemene. Nu au fost totusi identificate exact orasele in care ar fi urmat sa aiba loc atentatele, insa cel mai probabil este vorba de capitala Washington, New York, Los Angeles si Chicago.

Interesant este unul dintre principalele obiective ale Al Qaeda era sa comita atentate in date importante, cum ar fi 4 Iulie (Ziua Americii), 25 Decembrie sau in ziua inaugurala a Natiunilor Unite.

"Nu este suprinzator ca am gasit acest gen de informatii in casa celui mai cautat terorist din lume", a declarat un oficial american.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu