marime text:

"Big Brother" la rusi: un fan al emisiunii a pus doua BOMBE in platou, iar una a explodat!

Un fan nemultumit al emisiunii "Dom-2", echivalentul rusesc al productiei Big Brother, a amplasat doua bombe in platoul de filmare al emisiunii, iar unul dintre dispozitive a explodat si a provocat ranirea unui gardian, relateaza presa rusa de luni, citata de AFP.
Big Brother  la rusi: un fan al emisiunii a pus doua BOMBE in platou, iar una a explodat!

Serghei Liapin, in varsta de 39 de ani, incercase, in iarna acestui an, sa patrunda pe platourile emisiunii pentru a participa la filmari, insa gardienii ii blocasera accesul, potrivit cotidianului Komsomolskaia Pravda.

Afirmand ca a fost agresat, Liapin a depus o plangere la politie, insa dupa ce reclamatia a fost clasata, el a publicat pe Internet o serie de amenintari la adresa emisiunii, insotite de numele si numarul sau de telefon.

Cotidianul Moskovski Komsomolet afirma insa ca Liapin sufera de o obsesie pentru unul dintre concurenti, Vlad Kadoni, care se prezinta drept "mag".

"O prima versiune a faptelor indica faptul ca Liapin este un client nemultumit al magului. A doua - telespectatorul prea impresionabil s-a saturat de intrigile lui Vlad si a vrut sa-i dea o lectie. A treia versiune este de ordin privat. Exista zvonuri ca Vlad ar fi homosexual si este posibil ca el sa fi respins avansurile lui Liapin", afirma ziarul.

"Dom-2" (Casa numarul doi) a avut deja mai mult de 200 de concurenti si a doborat toate recordurile mondiale de longevitate pentru un reality show, fiind difuzat fara intrerupere din 2004.

Circa 20 de candidati se afla permanent in concurenta pentru a forma cupluri si a construi o casa, iar unii dintre participanti sunt prezenti de mai mult de trei ani.

Emisiunea este vizata de mai multe plangeri, reclamantii acuzand "caracterul erotic" al acesteia si cerand interzicerea difuzarii in cursul zilei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu