marime text:

Berlusconi speriat de Mafie si cu pistol - poza din 1970!

O fotografie datand din anii 1970 il arata pe omul de afaceri Silvio Berlusconi, in prezent prim-ministru al Italiei, stand confortabil pe un scaun in propriul birou si avand langa el un pistol marca Magnum 357.
Berlusconi speriat de Mafie si cu pistol - poza din 1970!
Imaginea alb-negru, realizata in 1977, cand Berlusconi era un om de afaceri, a fost descoperita in arhivele fotografului Alberto Roveri in momentul in care a decis sa isi transfere imaginile in format digital.
 
"Fotografia demonstreaza ca omul de afaceri Silvio Berlusconi stia sa se apere de eventualele atacuri mafiote: pe biroul lui se vede clar un revolver", comenteaza revista italiana.
 
"Maream imaginea pentru a elimina imperfectiunile cand am vazut arma pe care o uitasem", explica fotograful Alberto Roveri, care isi transfera colectia de pelicule in format digital.
 
Roveri era fotoreporter in anii 1970. "Redactorul-sef mi-a spus in 1977 sa ii fac un serviciu unui anume Berlusconi. L-am intrebat cine este. Mi-a raspuns ca este un om de afaceri care urma sa cumpere Il Giornale si sa deschida o televiziune", explica fotograful.
 
"Dupa ce l-am fotografiat, Berlusconi m-a invitat la cina si a scos doua pistoale din sertar, spunand ca unul este pentru el si altul pentru sofer. A vazut ca eram socat si mi-a spus: «Aveti idee cati oameni de afaceri sunt rapiti?»", isi aminteste Roveri.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu