marime text:

Batrana de 86 de ani, tintuita la pat, CURENTATA si INCATUSATA de politisti!

Louise Verner, care locuieste in statul american Oklahoma, a simtit pe pielea ei ce inseamna excesul de zel al politistilor - octogenara a fost curentata in doua randuri cu 50.000 de volti, de un echipaj format din zece oameni!
Batrana de 86 de ani, tintuita la pat, CURENTATA si INCATUSATA de politisti!

Biata femeie a lesinat, sub privirile nepotului ei, care striga disperat: "Nu-mi curentati bunica". Oamenii in uniforma au incatusat-o apoi pe batrana si au dus-o pe sus la un spital.

Nepotul femeii facuse greseala sa cheme o ambulanta, de teama ca batrana luase o supradoza de medicamente. Doar ca pe usa au navalit zece politisti, care au mai si calcat pe furtunul buteliei cu oxigen al octogenarei.

Potrivit unuia dinte agentii care au intervenit, batrana a luat "o postura mai agresiva in pat" si a scos un cutit de sub perna. Acela a fost momentul in care batrana a fost curentata pentru prima oara, insa fara succes, astfel ca operatiunea a fost repetata.

Asa cum era de asteptat, Louise Verner si nepotul ei au dat in judecata departamentul de politie, printre altele, pentru folosire excesiva a fortei, arestare eronata si agresiune.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu