marime text:

Baiatul de 12 ani, care ar putea fi condamnat la INCHISOARE PE VIATA!

Procurorii americani vor sa ceara detentia pe viata in cazul unui baiat de 12 ani, care ar deveni astfel cel mai tanar "vietas" din istoria tarii. Sentinta uluitoare este posibila in cazul lui Cristian Fernandez, deoarece acesta va fi judecat ca adult, "pentru protectia oamenilor".
Baiatul de 12 ani, care ar putea fi condamnat la INCHISOARE PE VIATA!

Baiatul este acuzat ca si-a omorat in bataie fratele de 2 ani, in luna martie a acestui an. Micutul a murit la doua zile dupa agresiune, din cauza unei fracturi de craniu, care i-a provocat o hemoragie craniana. Autopsia a aratat ca ranile au fost provocat de pumnii primiti in cap.

Victima mai fusese atacata de propriul frate si cu doua luni in urma, insa atunci a scapat doar cu un picior rupt. Mama copiilor, care a fost arestata pentru omor prin imprudenta, n-a fost ingrijorata de acest episod violent, ci a continuat sa-l lase pe baietelul de 2 ani in grija fratelui mai mare.

Cand si-a gasit fiul inconstient, in loc sa sune la ambulanta, femeia i-a sters sangele de pe fata, i-a schimbat hainele si i-a pus gheata pe cap, sperand ca e vorba doar de o contuzie, iar baiatul isi va reveni. Abia dupa doua ore l-a dus la spital. Potrivit medicilor, intarzierea a facut diferenta intre viata si moarte.

Daca ar fi fost judecat si gasit vinovat de un tribunal pentru minori, Cristian Fernandez ar fi fost eliberat atunci cand ar fi implinit 21 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu