marime text:

Autorul atentatului de pe aeroportul din Moscova, identificat. Voia sa omoare cat mai multi straini!

Atentatul de luni de la aeroportul Domodedovo din Moscova, soldat cu 35 de morti, a fost comis de un atacator in varsta de 20 de ani, originar din Caucazul de Nord, a anuntat, sambata, comisia de ancheta, citata de AFP.
Autorul atentatului de pe aeroportul din Moscova, identificat. Voia sa omoare cat mai multi straini!

"Am stabilit identitatea teroristului, a atentatorului sinucigas care a declansat explozibilul", se arata intr-un comunicat al comisiei de ancheta.

"Este vorba despre un barbat in varsta de 20 de ani, originar dintr-una dintre republicile Caucazului de Nord", precizeaza textul.

Anchetatorii au refuzat sa divulge numele acestuia, pentru a-i putea "identifica si aresta pe organizatorii acestui act de terorism" si pe complicii acestuia.

"Nu intamplator a avut loc actul terorist in sala de sosiri internationale. Conform anchetatorilor, atacul terorist avea ca scop principal uciderea unor cetateni straini", a declarat purtatorul de cuvant al comisiei de ancheta, Vladimir Markin.

Conform listei victimelor, publicata de Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, cel putin opt cetateni din afara Rusiei au murit in urma atentatului - doi tadjici, un uzbec, doi austrieci, un german, o ucraineana si un britanic.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu