marime text:

Au fost gasite "tacamurile" Canibalului cu Arbaleta! Plus bucati dintr-o a PATRA victima!

Descoperire importanta in cazul britanicului autointitulat "Canibalul cu arbaleta", suspectat ca a omorat cel putin trei prostituate. Anchetatorii au gasit in albia unui rau o geanta in care se aflau mai multe cutite si fierastraie, despre care cred ca au fost folosite pentru transarea cadavrului uneia dintre victime.
Au fost gasite tacamurile Canibalului cu Arbaleta! Plus bucati dintr-o a PATRA victima!

Geanta, care a fost gasita la mai putin de 200 de metri de locul unde au fost aruncate bucati din cadavrul uneia dintre prostituatele ucise, mai continea, se pare, si fragmente de tesut uman.

Expertii criminalisti au insistat ca geanta sa fie lasata sa se usuce in mod natural, pentru a nu se pierde posibile urme de ADN si amprente.

In apropierea raului respectiv, politistii au mai descoperit doi saci de gunoi, in care banuiesc ca se afla ramasitele unei alte femei.

Toate aceste descoperiri au fost facute la aproximativ 5 kilometri de locuinta lui Stephen Griffiths, suspectul retinut saptamana trecuta. In momentul in care a fost dus in fata judecatorului, barbatul a afirmat ca numele sau este "Canibalul cu Arbaleta".

Griffiths, care se ocupa cu studiul criminalilor in serie, a fost filmat de o camera de supraveghere de langa locuinta lui, in timp ce executa o femeie, folosind o arbaleta. Exista suspiciuni ca bucati din cadavrul victimei au fost mancate de criminal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu