marime text:

Atentie de unde iti cumperi bilete on-line, ar putea fi false!

Patru britanici care ar fi vandut la pret de dumping bilete fanilor de muzica sau sport, au fost audiate, vineri, la Politia londoneza, pentru suspiciune de inselaciune, tichetele pentru concerte sau meciuri, care nu existau, fiind vandute prin site-rile worldwidetickets.com si gigsport.com.
Atentie de unde iti cumperi bilete on-line, ar putea fi false!
Cele doua site-uri au vandut bilete pentru Festivalul Reading si concerte ale lui Black Eyed Peas si Michael Buble, informeaza jurnalul britanic The Independent.
 
Dovezi ale fraudei au aparut dupa ce au fost inregistrate 265 de plangeri la Biroul Antifrauda Nationala de Informatii (NFIB) din Marea Britanie.
 
In urma reclamatiilor primite, autoritatile au estimat pierderi de 40.000 de lire sterline. In una din plangeri, o femeie a reclamat faptul ca a zburat din Africa de Sud in Marea Britanie, platind 1.800 de lire sterline pentru trei bilete la Wimbledon.
 
In cadrul acestei investigatii, vineri, trei barbati si o femeie au fost convocati la Politie, unde au fost audiati in legatura cu suspiciuni de frauda prin reprezentare falsa.
 
Un purtator de cuvant al politiei a confirmat ca cei patru suspecti au fost eliberati pe cautiune in asteptarea unor investigatii suplimentare.
 
Femeia este casatorita cu unul dintre barbatii cercetati in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu