marime text:

Atentate cu bomba la ambasadele statelor Elvetia si Chile din Roma!

Doua colete-capcana au explodat astazi la ambasadele statelor Chile si Elvetia din Roma. Cel putin doi oameni au fost raniti. Alarma falsa cu bomba a fost si la ambasada Ucrainei. audio_player_seqno = 0; autostart_audio = Array();  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ambasada Elvetiei
 
Un colet-capcana primit joi de ambasada Elvetiei la Roma a provocat ranirea grava a unui angajat al acesteia, care a fost transportat imediat la spital de serviciile de salvare.
 
Ministrul italian de Externe, Franco Frattini, a condamnat cu fermitate atacul care a vizat ambasada Elvetiei.
Victima exploziei, de 53 de ani, are arsuri grave si risca sa ii fie amputate ambele maini. Potrivit autoritatilor, incidentul a avut loc la poarta de intrare in curtea ambasadei Elvetiei.
 
Potrivit anchetatorilor, principala ipoteza de lucru este cea a unui atac al "anarhistilor teroristi ecologisti". O alta pista analizata de anchetatori este cea a unui "atentat organizat de grupuri anarhiste insurgente".
 
Ambasada statului Chile
 
La scurt timp, o alta bomba a explodat, de data aceasta la ambasada statului Chile din Roma, provocand ranirea unei persoane.
 
Ambasada Ucrainei
 
Alerta cu bomba de la ambasada ucraineană din Roma s-a dovedit a fi falsa, informeaza ziarul La Repubblica, desi initial relatase ca avusese loc o explozie.
 
Un pachet suspect a fost primit joi dupa-amiaza la ambasada ucraineana din Roma, dar, dupa verificari, s-a stabilit ca nu era vorba de un dispozitiv exploziv.
 
Autoritatile italiene efectueaza acum verificari la sediile tuturor misiunilor diplomatice din Roma. Potrivit agentiei AGI, autoritatile analizeaza ipoteza unor atacuri anarhiste, fiind examinata si posibilitatea implicarii unor grupuri din Grecia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu