marime text:

Atat de beata incat i-a stropit in ochi pe politisti cu laptele din san!

Femeia de 30 de ani a fost arestata pentru ca si-a folosit sanii in lactatie ca arme ofensive. Femeia s-a imbatat crunt la o nunta si s-a pus pe scandal, iar un nuntas deranjat a chemat politia...
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand patrula a sosit la localul din Ohio in care se desfasura petrecerea, femeia, Stephanie Robinette, s-a blocat in masina ei. Sotul a incercat sa le explice politistilor ca era si foarte beata, dar mai suferea si de o depresie post natala si n-ar trebui sa fie pedepsita pentru iesirea ei, insa nuntasii insistau ca ea le-a stricat petrecerea.

Dorind sa lamureasca disputa, politistii s-au dus spre masina si i-au cerut sa coboare, dar femeia a avut o reactie la care nu se asteptau: si-a scos sanii din rochie si i-a stors, improscandu-i in fata cu laptele pe politisti.

Femeia a fost arestat pentru acte de violenta si de tulburare a linistii publice, dar dupa ce a fost amendata, a fost eliberata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu